Villa du Châtelet

Picardy, Choisy-au-Bac
Villa du Châtelet Öne Çıkan Resim
Villa du Châtelet Dış Mekan
Villa du Châtelet Dış Mekan
Villa du Châtelet Dış Mekan
Villa du Châtelet Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Villa du Châtelet
17 rue de l'Aigle Villa du Châtelet Picardy, Choisy-au-Bac

Choisy-au-Bac bölgesindeki Villa du Châtelet misafirlere kırsal bölgede, Clairiere de l'Armistice ve Compiegne Ormanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palais Nacional ile 3,1 mi (5 km) ve Compiegne Hotel de Ville ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Villa du Châtelet misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Park Manzaralı (Chambre Lakmé)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Park Manzaralı (Chambre Coppélia)
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Park Manzaralı
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x