Villa Diana

Salento Yarımadası (bölge), Lizzanello
Villa Diana Genel
Villa Diana Genel
Villa Diana Genel
Villa Diana Genel
Villa Diana Genel
Image More +129 fotoğraf
Villa Diana
Strada Provinciale Merine-Lizzanello 1 Salento Yarımadası (bölge), Lizzanello

Lizzanello bölgesindeki Villa Diana misafirlere kırsal bölgede, Charles V Şatosu ve Piazza del Duomo ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu daire Roma Amfi Tiyatrosu ile 8,1 km (5 mi) ve Santa Chiara Kilisesi ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Appartamento
Appartamento in villa
Casa
Casa di pietra mono
Room
Comfort Apart Daire
Room
Appartamento Masseria
Room
Apart Daire
Room
Casa di pietra soppalco

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x