Villa Des Remparts

Nord De La Réunion, Sainte Marie
Villa Des Remparts Öne Çıkan Resim
Villa Des Remparts Dış Mekan
Villa Des Remparts Dış Mekan
Villa Des Remparts Dış Mekan
Villa Des Remparts Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Villa Des Remparts
Rue des remparts Nord De La Réunion, Sainte Marie

Villa Des Remparts misafirlere Sainte Marie (La Grande Montée) bölgesinde, Jean-Ivoula Stadyumu ve Pitons, Cirques and Remparts of Reunion Island ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Museum d'Histoire Naturelle de La Reunion ile 4,7 mi (7,6 km) ve Plage de Sainte Clotilde ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dört Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x