Villa del Sasso

Motor Valley, Sasso Marconi
Villa del Sasso Öne Çıkan Resim
Villa del Sasso Dış Mekan
Villa del Sasso Dış Mekan
Villa del Sasso Dış Mekan
Villa del Sasso Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Villa del Sasso
Via Rupe 5 Motor Valley, Sasso Marconi

Sasso Marconi bölgesindeki Villa del Sasso konaklamanızda, Path of the Gods ve Palazzo de'Rossi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel BolognaFiere ile 16,3 mi (26,3 km) ve Unipol Arena ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 20 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 20 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 bar/dinlenme salonu ideal.

11 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x