Villa De View Chiang Dao

Chiang Dao
Villa De View Chiang Dao Öne Çıkan Resim
Villa De View Chiang Dao Dış Mekan
Villa De View Chiang Dao Dış Mekan
Villa De View Chiang Dao Dış Mekan
Villa De View Chiang Dao Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa De View Chiang Dao
383 Moo 5 Baanthum , Chiang Dao

Chiang Dao bölgesindeki Villa De View Chiang Dao konaklamanızda, Chiang Dao Mağarası ve Tham Chiang Dao ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wat Tham Pha Plong ile 0,9 mi (1,4 km) ve Chiang Dao Market ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Village
Village

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x