Villa de Gijon

Costa Verde, Gijon-Sur
Villa de Gijon Genel
Villa de Gijon Genel
Villa de Gijon Genel
Villa de Gijon Öne Çıkan Resim
Villa de Gijon Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Villa de Gijon
Calle de San Juán del Vallés, 3 Costa Verde, Gijon-Sur

Gijon (Distrito Sur Yönetim Bölgesi) bölgesindeki Villa de Gijon misafirlere Los Fresnos Alışveriş Merkezi ve Begoña's Gardens & Promenade ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Los Pericones Parkı ile 2 mi (3,2 km) ve Busto de Evaristo San Miguel ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Gijon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9684 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x