Villa de Cerf

Cerf Adası
Villa de Cerf Genel
Villa de Cerf Öne Çıkan Resim
Villa de Cerf Dış Mekan
Villa de Cerf Dış Mekan
Villa de Cerf Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Villa de Cerf
Cerf Island , Cerf Adası

Villa de Cerf misafirlere Cerf Adası bölgesinde, plajda, Sainte Anne Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede ve Moyenne Adası ile 1 mi (1,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Linite Stadyumu ile 2 mi (3,3 km) ve Victoria Saat Kulesi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Restoranda Villa de Cerf misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x