Villa D'Uma

Sayan
Villa D'Uma Öne Çıkan Resim
Villa D'Uma Dış Mekan
Villa D'Uma Dış Mekan
Villa D'Uma Dış Mekan
Villa D'Uma Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Villa D'Uma
Jalan Penestanan Kelod , Sayan

Ubud bölgesindeki Villa D'Uma misafirlere banliyöde, Don Antonio Blanco Müzesi ve Blanco Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 2 mi (3,3 km) ve Bali Bird Walks ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Villa D'Uma Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LED televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x