Villa Coralia

Conero Şarap Bölgesi, Osimo
Villa Coralia Genel
Villa Coralia Genel
Villa Coralia Öne Çıkan Resim
Villa Coralia Dış Mekan
Villa Coralia Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Villa Coralia
via Abbadia 22 Conero Şarap Bölgesi, Osimo

Osimo bölgesindeki Villa Coralia misafirlere kırsal bölgede, Osimo Mağaraları ve Osimo Şehir Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Conero Dağı ile 9,1 mi (14,6 km) ve Museo Internazionale della Fisarmonica ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı villa coralia misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire (Rose)
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (4 pax - Glicine)
Honeymoon
Honeymoon Apart Daire (Viole)
Room
Comfort Daire (3 pax - Lobelia)
Room
Family Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Elite Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x