Villa Celine

Languedoc-roussillon, Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse
Villa Celine Genel
Villa Celine Genel
Villa Celine Genel
Villa Celine Genel
Villa Celine Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Villa Celine
27 Avenue de Narbonne Languedoc-roussillon, Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse

Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse bölgesindeki Villa Celine misafirlere bölge parkında, Narbonnaise en Méditerranée Ulusal Bölge Parkı ve Lagrasse Manastır Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Africaine Sigean Koruma Alanı ile 16,8 mi (27 km) ve Gruissan Plajı ile 30,4 mi (49 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada iPod takma konsolu mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda (Peron)
Family
Family Üç Kişilik Oda (Adrien)
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda (Celine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x