Villa Castollini

Route 62, Knysna
Villa Castollini Genel
Villa Castollini Genel
Villa Castollini Genel
Villa Castollini Genel
Villa Castollini Genel
Image More +102 fotoğraf
Villa Castollini
Brenton-on-Sea Road, Brenton Route 62, Knysna

Villa Castollini misafirlere Knysna bölgesinde, okyanus kıyısında, Cape Floral Region Protected Areas ile Knysna Lagoon 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Garden Route Ulusal Parkı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Brenton Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı için Dinners ideal, bu havuz kenarı bistro bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Knysna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Room 2 - Standard
Room
Room 3 - Standard
Room
Room 1 - Superior
Room
Room 4 - Superior
Room
Room 5 - Deluxe
Room
Room 10 - Deluxe
Room
Room 7 - Junior Deluxe
Room
Room 8 - Junior Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x