Villa Caselunghe

Le Tolfe
Villa Caselunghe Öne Çıkan Resim
Villa Caselunghe Dış Mekan
Villa Caselunghe Dış Mekan
Villa Caselunghe Dış Mekan
Villa Caselunghe Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Villa Caselunghe
Strada delle Tolfe, 9 , Le Tolfe

Siena bölgesindeki Villa Caselunghe konaklamanızda Basilica dell'Osservanza ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Frateria di Padre Eligio ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Piazza del Campo ile 3,4 mi (5,5 km) ve Siena Katedrali ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x