Villa Bricco Dei Cogni

Barolo Wine Region, La Morra
Villa Bricco Dei Cogni Öne Çıkan Resim
Villa Bricco Dei Cogni Dış Mekan
Villa Bricco Dei Cogni Dış Mekan
Villa Bricco Dei Cogni Dış Mekan
Villa Bricco Dei Cogni Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Villa Bricco Dei Cogni
Località Bricco Cogni 39 Barolo Wine Region, La Morra

Villa Bricco Dei Cogni konaklamanızda La Morra bölgesinde, Banca del Vino ile 4,2 km (2,6 mi) ve Cappella del Barolo ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Castello di Grinzane ile 11,1 km (6,9 mil) ve Castello Falletti Di Barolo ile 12 km (7,5 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x