Villa Bowdy

Eifel (bölge), Niederzier
Villa Bowdy Öne Çıkan Resim
Villa Bowdy Dış Mekan
Villa Bowdy İç Mekan
Villa Bowdy Kahvaltı
Villa Bowdy Oda Düzeni
Image More +52 fotoğraf
Villa Bowdy
Jülicherstrasse 12 Eifel (bölge), Niederzier

Niederzier bölgesindeki Villa Bowdy konaklamanızda, Forschungszentrum Julich ve North Eifel Nature Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Leopold Hoesch Müzesi ile 4,9 mi (7,9 km) ve Rhineland Nature Park ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Niederzier bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1507 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu (Golden)
Deluxe
Deluxe Oda, Sıcak Su Havuzu (Platin)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x