Villa Boscarino

Sicilya Güney Sahili, Ragusa
Villa Boscarino Genel
Villa Boscarino Genel
Villa Boscarino Genel
Villa Boscarino Öne Çıkan Resim
Villa Boscarino Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Villa Boscarino
Via L.A. Muratori, 63 Sicilya Güney Sahili, Ragusa

Villa Boscarino konaklamanızda Ragusa bölgesinde, Chiesa di Santa Maria delle Scale ile 3,9 km (2,4 mi) ve Kubbeli St. George Kilisesi ile 4,8 km (3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Donnafugata Şatosu ile 17,1 km (10,6 mi) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sezonluk açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Tudor stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Junior
Junior Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda, Veranda
Room
Junior Süit (2 Floors)
Room
Francese
Room
Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x