Villa Bodhi

Payangan
Villa Bodhi Genel
Villa Bodhi Genel
Villa Bodhi Genel
Villa Bodhi Öne Çıkan Resim
Villa Bodhi Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Villa Bodhi
Desa Bukian Banjar Tihingan , Payangan

Payangan bölgesindeki Villa Bodhi misafirlere nehir üzerinde, Alila Ubud Sanat Galerisi ve Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 8,9 mi (14,4 km) ve Neka Sanat Müzesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Misafirlerimiz özel havuz bulunan 4 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı (Sri)
Room
Villa, 4 Yatak Odası
Room
Kır Evi, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı (Jaya)
Room
Kır Evi, Kişiye Özel Havuzlu, Vadi Manzaralı (Laba)
Room
Kır Evi, Kişiye Özel Havuzlu, Vadi Manzaralı (Menala)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x