Villa Blue

Thrace, Thermaikos
Villa Blue Genel
Villa Blue Öne Çıkan Resim
Villa Blue Dış Mekan
Villa Blue Dış Mekan
Villa Blue Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Villa Blue
Ditikis Makedonias 1, Agia Triada Thrace, Thermaikos

Bu tatil evi misafirlere Thermaikos bölgesinde, plaj yakınında, Aristotelous Meydanı ile 21 mi (33,8 km) mesafede ve Peraías Beach ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Apollonia Spa ile 10,4 mi (16,8 km) ve Waterland Su Parkı ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 22-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x