Villa Blanco

Dehiwala-Mount Lavinia
Villa Blanco Öne Çıkan Resim
Villa Blanco Dış Mekan
Villa Blanco Yerinde Yemek
Villa Blanco Mülk Olanakları
Villa Blanco Lobi
Villa Blanco
8, Barnes Avenue , Dehiwala-Mount Lavinia

Lavinia Dağı bölgesindeki Villa Blanco misafirlere plaj yakınında, Mount Lavinia Plajı (Lavinia Dağı Plajı) ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Geleneksel Kukla Sanatı Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Siddhalepa Ayurveda Hastanesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Sri Lanka Milli, Zooloji Bahçesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x