Villa Björkhagen

Güney İsveç, Vätternäs
Villa Björkhagen Genel
Villa Björkhagen Genel
Villa Björkhagen Genel
Villa Björkhagen Genel
Villa Björkhagen Genel
Image More +82 fotoğraf
Villa Björkhagen
Friggagatan 31 Güney İsveç, Vätternäs

Villa Björkhagen konaklamanızda Jonkoping merkezinde, Elmia Fuar Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Husqvarna Fabriksmuseum ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan tatil parkı Radyo Müzesi ile 5,9 km (3,7 mi) ve Jönköping Üniversitesi ile 6,4 km (4 mi) mesafede.

Tatil parkının restoranı akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Tatil parkı konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Kır Evi
Comfort
Comfort Bungalov, 1 Yatak Odası, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Superior Bungalov, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x