Villa Bergzauber

Pyhrn-priel, Rossleithen
Villa Bergzauber Genel
Villa Bergzauber Öne Çıkan Resim
Villa Bergzauber Dış Mekan
Villa Bergzauber İç Mekan
Villa Bergzauber Oda Düzeni
Image More +4 fotoğraf
Villa Bergzauber
Roßleithen 31 Pyhrn-priel, Rossleithen

Rossleithen bölgesindeki Villa Bergzauber misafirlere göl üzerinde, Windischgarsten Meydanı ve Windischgarsten Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Limestone Alpleri Milli Parkı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Ancient and Primeval Beech Forests of the Carpathians and Other Regions of Europe ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için çekyat bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x