Villa Belvedere

Garfagnana, Pieve Fosciana
Villa Belvedere Öne Çıkan Resim
Villa Belvedere Dış Mekan
Villa Belvedere Dış Mekan
Villa Belvedere Dış Mekan
Villa Belvedere Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Villa Belvedere
Via Vandelli 37/b Garfagnana, Pieve Fosciana

Villa Belvedere konaklamanızda Pieve Fosciana bölgesinde, Apuan Alpleri ile 6 km (3,7 mi) ve Sanctuary of San Pellegrino in Alpe ile 11,8 km (7,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Parco Avventura Selva del Buffardello Macera Parkı ile 12 km (7,5 mil) ve Verrucole Kalesi ile 13,7 km (8,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

6 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı ve portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Beaux Arts stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Romantic Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x