Villa Beluno Hotel & Spa

Comahue, San Carlos De Bariloche
Villa Beluno Hotel & Spa Genel
Villa Beluno Hotel & Spa Genel
Villa Beluno Hotel & Spa Genel
Villa Beluno Hotel & Spa Genel
Villa Beluno Hotel & Spa Genel
Image More +75 fotoğraf
Villa Beluno Hotel & Spa
Av. Del Campanario 1144 Comahue, San Carlos De Bariloche

Villa Beluno Hotel & Spa misafirlere San Carlos de Bariloche (San Pedro Yarımadası) bölgesinde, Lago Nahuel Huapi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cerro Campanario ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Cerro Katedrali ile 10,6 mi (17,1 km) ve Campanario Tepesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Casa Agustina yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit, Teras, Göl Manzaralı (Victoria)
Room
Junior Süit (Arrayanes)
Room
Süit, Göl Manzaralı (Nahuel Huapí)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x