Villa Bel Passo

Decentralized Administration Of The Aegean, İraklides
Villa Bel Passo Genel
Villa Bel Passo Genel
Villa Bel Passo Genel
Villa Bel Passo Öne Çıkan Resim
Villa Bel Passo Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Villa Bel Passo
Kefalos Decentralized Administration Of The Aegean, İraklides

Villa Bel Passo konaklamanızda İstanköy merkezinde, Kefalos Plajı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Agios Stefanos Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Kamari Plajı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Cennet Plajı ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 4 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası (Triple)
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x