Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Ubud
Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified Dış Mekan
Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified İç Mekan
Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified İç Mekan
Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Villa Beji Mawang Ubud by Pramana Villas - CHSE Certified
Jalan Raya Mawang, Ubud Banjar Mawang Kaja Lesser Sunda Islands, Ubud

Bu villa misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Pura Desa Hindu Tapınağı ve Ubud Kraliyet Sarayı yakınında. Bu 4 yıldızlı villa Ubud Maymun Ormanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x