Villa Basilio Accommodation

Capo Vaticano, San Nicolò
Villa Basilio Accommodation Öne Çıkan Resim
Villa Basilio Accommodation Dış Mekan
Villa Basilio Accommodation İç Mekan
Villa Basilio Accommodation Kahvaltı
Villa Basilio Accommodation Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Villa Basilio Accommodation
Via Vittorio Alfieri 13 Capo Vaticano, San Nicolò

Villa Basilio Accommodation misafirlere Ricadi bölgesinde, plaj yakınında ve Torre Marrana ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Spiaggia del Tono ile 2 mi (3,3 km) ve Capo Vaticano Beach ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Villa Basilio Accommodation misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x