Villa Baltic Dream

Baltic Sea Coast Poland West, Miedzyzdroje
Villa Baltic Dream Öne Çıkan Resim
Villa Baltic Dream Dış Mekan
Villa Baltic Dream Dış Mekan
Villa Baltic Dream Kahvaltı
Villa Baltic Dream Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Villa Baltic Dream
Pomorska 16 Baltic Sea Coast Poland West, Miedzyzdroje

Villa Baltic Dream misafirlere Miedzyzdroje bölgesinde, deniz kıyısında, Miedzyzdroje Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Miedzyzdroje Balmumu Müzesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Swinoujscie Plajı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Miedzyzdroje Pier ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Stüdyo
Stüdyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Apart Daire
Room
Superior Apart Daire
Room
Junior Süit, Plaj Kenarı
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x