Villa Bali Blue

Ungasan
Villa Bali Blue Genel
Villa Bali Blue Genel
Villa Bali Blue Öne Çıkan Resim
Villa Bali Blue Kahvaltı
Villa Bali Blue Kahvaltı
Image More +53 fotoğraf
Villa Bali Blue
Jalan Pantai Balangan, Kuta Selatan Jimbaran , Ungasan

Ungasan bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Bukit Yarımadası yakınında ve Udayana Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Kuta Plajı ile 9 mi (14,4 km) ve Legian Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve su sebili vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x