Villa Aurora

Herzegovina, Citluk
Villa Aurora Öne Çıkan Resim
Villa Aurora Dış Mekan
Villa Aurora Dış Mekan
Villa Aurora Dış Mekan
Villa Aurora İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Villa Aurora
Majke Terezije 54 Herzegovina, Citluk

Medjugorje bölgesindeki Villa Aurora konaklamanızda, Podbrdo ve Brdo Ukazanja ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Medjugorje Tapınağı ile 1,5 mi (2,4 km) ve St. James Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Villa Aurora misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x