Villa Arianna

Doğu Sicilya, Taormina
Villa Arianna Genel
Villa Arianna Genel
Villa Arianna Genel
Villa Arianna Genel
Villa Arianna Genel
Image More +52 fotoğraf
Villa Arianna
VIA NAZIONALE 238 Doğu Sicilya, Taormina

Villa Arianna misafirlere Taormina (Mazzaro) bölgesinde, Lido Mazzaro yakınında ve Isola Bella ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Taormina Teleferiği ile 4,9 km (3 mil) ve Giardini Naxos Plajı ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (external)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x