Villa Archanes

Archanes-Asterousia
Villa Archanes Öne Çıkan Resim
Villa Archanes Dış Mekan
Villa Archanes Dış Mekan
Villa Archanes Dış Mekan
Villa Archanes Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Villa Archanes
19, Evaggelias Armenaki street Ano Archanes , Archanes-Asterousia

Archanes-Asterousia bölgesindeki Villa Archanes konaklamanızda, Fourni ve Cretan Historical and Folk Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Kandiye Limanı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Knossos Sarayı ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 6 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x