Villa Aquamarie

Ciovo Adası, Trogir
Villa Aquamarie Öne Çıkan Resim
Villa Aquamarie Dış Mekan
Villa Aquamarie Dış Mekan
Villa Aquamarie Dış Mekan
Villa Aquamarie Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Villa Aquamarie
1 Put Salduna I Ciovo Adası, Trogir

Villa Aquamarie misafirlere Trogir bölgesinde, plaj yakınında, Okrug Gornji Beach ve St. Theodore Kilisesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Bacvice Plajı ile 18,8 mi (30,2 km) ve Diocletian Sarayı ile 19 mi (30,5 km) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire, Havuz Manzaralı
Room
Exclusive Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x