Villa Anna B&B

Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare
Villa Anna B&B Öne Çıkan Resim
Villa Anna B&B Dış Mekan
Villa Anna B&B Dış Mekan
Villa Anna B&B Dış Mekan
Villa Anna B&B Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Villa Anna B&B
Viale della Libertà,10 Batı Cosenza Sahili, Praia a Mare

Praia a Mare bölgesindeki Villa Anna B&B misafirlere Praia A Mare Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve AquaFans Su Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Isola di Dino Adası ile 3,8 km (2,4 mi) ve La Secca Plajı ile 8,6 km (5,4 mi) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

4 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca kuaför ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x