Villa Angelina

Itria Valley, Selva di Fasano
Villa Angelina Öne Çıkan Resim
Villa Angelina Dış Mekan
Villa Angelina Dış Mekan
Villa Angelina Dış Mekan
Villa Angelina Dış Mekan
Image More +142 fotoğraf
Villa Angelina
Viale del Minareto, 77 Selva Itria Valley, Selva di Fasano

Fasano bölgesindeki Villa Angelina konaklamanızda, Zoosafari Hayvanat Bahçesi ve Museo della Casa alla Fasanese Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu daire Morelli Sarayı ile 5,4 mi (8,7 km) ve St. George Ana Kilisesi ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x