Villa Angela

Kashubia, Gdansk
Villa Angela Dış Mekan
Villa Angela Kahvaltı
Villa Angela Kahvaltı
Villa Angela Kahvaltı
Villa Angela Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Villa Angela
ul. Beethovena 12 Kashubia, Gdansk

Villa Angela konaklamanızda Gdańsk merkezinde, Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve İkinci Dünya Savaşı Müzesi ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Neptune's Fountain (Neptün Çeşmesi) ile 4,3 km (2,7 mil) ve Gdańsk Marinası ile 4,9 km (3,1 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gdańsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x