Villa Anemonie by STAY BnB

Pernera, Protaras
Villa Anemonie by STAY BnB Genel
Villa Anemonie by STAY BnB Öne Çıkan Resim
Villa Anemonie by STAY BnB Dış Mekan
Villa Anemonie by STAY BnB Dış Mekan
Villa Anemonie by STAY BnB Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Villa Anemonie by STAY BnB
Afroditis 21, House 27 Blue River Complex Pernera, Protaras

Protaras bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Protaras Sahil Gezi Yolu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kalamies Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu villa İncir Ağacı Koyu ile 1,9 mi (3,1 km) ve Nissi Plajı ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x