Villa Ambre

La Marsa
Villa Ambre Öne Çıkan Resim
Villa Ambre Dış Mekan
Villa Ambre Yerinde Yemek
Villa Ambre Oda Manzaraları
Villa Ambre Oda Manzaraları
Image More +43 fotoğraf
Villa Ambre
Avenue Farhat Hached Gammarth , La Marsa

La Marsa bölgesindeki Villa Ambre misafirlere deniz kıyısında, La Marsa Plajı ve Basilica of Damous Karita 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Gamarth Marina ile 2,2 mi (3,6 km) ve Palais Ennejma Ezzahra Sarayı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x