Villa Alpen

Koshinetsu, Yamanouchi
Villa Alpen Genel
Villa Alpen Genel
Villa Alpen Genel
Villa Alpen Genel
Villa Alpen Genel
Image More +101 fotoğraf
Villa Alpen
7148 Hirao, Yamanouchi-cho Sun Valley, Shiga Plateau Koshinetsu, Yamanouchi

Villa Alpen misafirlere Yamanouchi (Shiga Dağlık Bölgesi) bölgesinde, Maruike Kayak Merkezi ve Hasuike Kayak Alanı yakınında. Bu kayak dostu küçük otel Shiga Kogen Kayak Merkezi ile 9 mi (14,5 km) ve Jigokudani Maymun Parkı ile 8,2 mi (13,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Western Japanese, w/ Toilet, w/o TV)
Room
Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez (WJ or Japanese, w/ Toilet, w/o TV)
Room
Family Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style, w/ Toilet, w/o TV)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x