Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality Öne Çıkan Resim
Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality Dış Mekan
Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality Dış Mekan
Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality Dış Mekan
Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality Oda Manzaraları
Image More +22 fotoğraf
Villa Alleira Seminyak by Best Deals Asia Hospitality
Jl. Kayu Aya, Gang Mertasari no 2 Lesser Sunda Islands, Seminyak

Bu villa misafirlere Seminyak (Laksmana) bölgesinde, Restoranlar Sokağı yakınında ve Seminyak Village ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Legian Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve MP3 takma konsolu sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x