VILLA 92 - City Hotel

Kandy
VILLA 92 - City Hotel Öne Çıkan Resim
VILLA 92 - City Hotel Dış Mekan
VILLA 92 - City Hotel Dış Mekan
VILLA 92 - City Hotel Dış Mekan
VILLA 92 - City Hotel Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
VILLA 92 - City Hotel
92, Peradeniya Road , Kandy

VILLA 92 - City Hotel misafirlere Kandy merkezinde, Commonwealth War Cemetery ve Asgiriya Stadyumu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Kandy Saat Kulesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Kandy Gölü ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Dormitory Room - 4 Beds- Female Only
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x