Villa 4 Seasons tangible luxury

Rethimnon
Villa 4 Seasons tangible luxury Genel
Villa 4 Seasons tangible luxury Öne Çıkan Resim
Villa 4 Seasons tangible luxury Dış Mekan
Villa 4 Seasons tangible luxury Dış Mekan
Villa 4 Seasons tangible luxury Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Villa 4 Seasons tangible luxury
Epar.Od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou , Rethimnon

Resmo bölgesindeki bu villa misafirlere tarihi bölgede, Antik Eleutherna Müzesi ve Rethimno Kart ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Eleutherna ile 3,6 mi (5,8 km) ve Sacred Monastery of Arkadi ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için fırın, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x