Villa 11 Folk & Design

Podhale, Zakopane
Villa 11 Folk & Design Öne Çıkan Resim
Villa 11 Folk & Design Dış Mekan
Villa 11 Folk & Design Dış Mekan
Villa 11 Folk & Design Dış Mekan
Villa 11 Folk & Design İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Villa 11 Folk & Design
Broniewskiego 11 Podhale, Zakopane

Zakopane bölgesindeki Villa 11 Folk & Design konaklamanızda, Tatra Dağları (bölge) ve Koziniec Ski Lifts ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Krupowki Caddesi ile 1 mi (1,7 km) ve Pardalowka Ski Lift ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x