Vila William's

Centru, Brasov
Vila William's Öne Çıkan Resim
Vila William's Dış Mekan
Vila William's Dış Mekan
Vila William's İç Mekan
Vila William's İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Vila William's
8 Strada Dimitrie Anghel Centru, Brasov

Brasov bölgesindeki Vila William's konaklamanızda, Silviu Ploiesteanu Stadyumu ve Mureşenilor House Memorial Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Art Museum ile 1,9 mi (3,1 km) ve Braşov Historical Museum ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Design
Design Villa, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x