VILA VITA Pannonia

Bucklige Welt, Pamhagen
VILA VITA Pannonia Genel
VILA VITA Pannonia Genel
VILA VITA Pannonia Genel
VILA VITA Pannonia Genel
VILA VITA Pannonia Genel
Image More +102 fotoğraf
VILA VITA Pannonia
Storchengasse 1 Bucklige Welt, Pamhagen

Pamhagen bölgesindeki VILA VITA Pannonia misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Pannonia (bölge) ve Frauenkirchen Bazilikası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Neusiedler See Ulusal Parkı ile 7,9 mi (12,6 km) ve St. Martins Therme ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

167 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Sigara İçilmez
Basic
Basic Bungalov, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Family
Family Bungalov, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Classic
Classic Bungalov, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Ev
Basic
Basic Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x