Vila Riva Apartments

South Dalmatia, Dubrovacko primorje
Vila Riva Apartments Genel
Vila Riva Apartments Öne Çıkan Resim
Vila Riva Apartments Dış Mekan
Vila Riva Apartments Dış Mekan
Vila Riva Apartments Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Vila Riva Apartments
Obala Stjepana Radica 22 Slano South Dalmatia, Dubrovacko primorje

Vila Riva Apartments konaklamanızda Dubrovačko Primorje bölgesinde, Trsteno Ağaç Parkı ile 15,8 km (9,8 mi) ve Trsteno Plajı ile 16,7 km (10,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Donje Celo Plajı ile 20 km ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 32,5 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Stüdyo
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x