Vila do Mel

Pontal do Parana
Vila do Mel Genel
Vila do Mel Dış Mekan
Vila do Mel Dış Mekan
Vila do Mel Dış Mekan
Vila do Mel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Vila do Mel
R. Flôr de Maio , Pontal do Parana

Vila do Mel misafirlere Pontal do Parana bölgesinde, plajda ve Charmed Mağarası ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Praia do Mar de Fora ile 2,2 mi (3,5 km) ve Praia das Encantadas ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 4.00 ve öğlen arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Pontal do Parana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 840 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Stüdyo Süit
Design
Design Stüdyo Süit
Room
Design Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x