Vila das Acácias

Maputo
Vila das Acácias Öne Çıkan Resim
Vila das Acácias Dış Mekan
Vila das Acácias Dış Mekan
Vila das Acácias Banyo Tipleri
Vila das Acácias Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
Vila das Acácias
Avenida Eduardo Mondlane n. 2116 , Maputo

Vila das Acácias misafirlere Maputo (Central B) bölgesinde, Maputo Belediye Sarayı ve National Art Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cathedral of Nossa Senhora da Conceição ile 0,6 mi (1 km) ve Maputo Katedrali ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Mozflavour misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x