Vila Baleira Suites

Cabeco da Ponta
Vila Baleira Suites Öne Çıkan Resim
Vila Baleira Suites Dış Mekan
Vila Baleira Suites Dış Mekan
Vila Baleira Suites Dış Mekan
Vila Baleira Suites Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Vila Baleira Suites
Cabeco Da Ponta , Cabeco da Ponta

Vila Baleira Suites misafirlere Porto Santo bölgesinde, plajda, Porto Santo Plajı yakınında ve Flores Viewpoint ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Zimbralinho Beach ile 1,7 mi (2,7 km) ve Pico Ana Ferreira ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Vila Baleira Suites misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 30 cm düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x