Vila Anca

Centru, Turnişor
Vila Anca Öne Çıkan Resim
Vila Anca Dış Mekan
Vila Anca Dış Mekan
Vila Anca Dış Mekan
Vila Anca Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Vila Anca
98 Calea Turnisorului Centru, Turnişor

Vila Anca konaklamanızda Sibiu bölgesinde, havaalanı yakınında, Sibiu Tenis Akademisi ve Sibiu Lucian Blaga Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Liar's Köprüsü ile 2,8 km (1,7 mil) ve Turnul Sfatului belediye kulesi ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Vila Anca misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Avlu Manzaralı
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Classic
Classic Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x