Vila Aeroport

Northern Albania, Nikël
Vila Aeroport Genel
Vila Aeroport Genel
Vila Aeroport Öne Çıkan Resim
Vila Aeroport Dış Mekan
Vila Aeroport Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Vila Aeroport
Rinas, SH60 Northern Albania, Nikël

Vila Aeroport konaklamanızda Nikël bölgesinde, Kruja Kalesi ile 17,6 km (10,9 mi) ve Arnavutluk Ulusal Bankası ile 19,1 km (11,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Ulusal Tarih Müzesi ile 19,7 km (12,3 mil) ve Tiran Belediyesi ile 19,7 km (12,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x