Vihomes Villa

Güney Vietnam, Vung Tau
Vihomes Villa Genel
Vihomes Villa Genel
Vihomes Villa Genel
Vihomes Villa Genel
Vihomes Villa Öne Çıkan Resim
Image More +84 fotoğraf
Vihomes Villa
B16 Tran Van Thoi Phuong 8 Güney Vietnam, Vung Tau

Bu villa konaklamanızda Vung Tau merkezinde, Linh Son Co Tu ve Lang Co Ong ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu villa Golf Vung Tau ile 2,7 km (1,7 mi) ve Express Ship Harbour ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar mevcut. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve karaoke bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu villada etkinliklerde kullanılmak üzere 30 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, Birden Çok Yatak Odası, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x